Alte saituri suedeze unde puteţi găsi maşini de vânzare

În afară de http://www.blocket se , care e cel mai des utilizat de suedezii care vor să îşi vândă maşina, mai există multe altele, destinate, printre altele, şi acestui scop. Iată mai jos câteva exemple:

http://www.bytbil.com

(acesta este iarăşi un portal foarte utilizat de automobiliştii suedezi care doresc să îşi vândă maşina, dar şi de cei care doresc să cumpere o maşină rulată; cam o treime din oferta de maşini rulate, prezentă pe acest sait, o reprezintă Volvo şi Saab)

http://www.saljes.se

http://www.allaannonser.se

http://www.kopochsalj.eniro.se

http://www.autosale.se

http://www.annonsfynd.se

http://www.gnetagalten.se

http://www.bytbil.com

Toate saiturile de mai sus sunt dedicate, în general, persoanelor fizice. Aici puteţi găsi o mulţime de Volvo şi Saab, pe care proprietarii, persoane fizice, doresc să le „mărite”. Puteţi lua legătura telefonic cu proprietarii maşinilor. De regulă, majoritatea suedezilor vorbeşte, mai bine sau mai puţin bine, engleza. Franceza e apanajul celor cu nivel superior de instruire, în special al tineretului intelectual.

Reclame

3 răspunsuri

  1. as vrea a cumpara o masina din SUEDIA.Am auzit ca se da 25%din factura cand vii cu nr inapoi.

    • Nu e adevarat. Acei 25%, care reprezinta TVA-ul, nu ii puteti primi inapoi decat daca sunteti persoana juridica. Daca achizitionati masina ca persoana fizica, nu puteti primi acesti bani inapoi. Din pacate sau din fericire, suntem membri UE si noi.

  2. Eu nu vorbesc decat franceza si din acest motiv nu-mi pot cumpara Volvo sau Saab, fiindca nu ma inteleg cu suedezii care sunt vorbitori de limba engleza. Poate am o sansa sa-mi cumpar o Simca, am auzit ca e frantuzeasca. Sau poate un Panhard, care este tot Made in France. I’m sorry, Volvo&Saab ! I don’t speak english !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: